Om Kvarven & Pris

OM kVARVEN 2

Meg og min undervisning

Om du har et barn på 6 år som vil lære å spille piano, er 68 år og ønsker å friske opp klaverferdighetene fra ungdommen eller spiller på et høyere nivå er du velkommen som elev hos meg.

Jeg har 12 års erfaring som klaverpedagog med fornøyde elever fra alle aldersgrupper og nivåer, og holder til sentralt i Gamlebyen, Oslo.

Utdannelsen min har jeg fra Norges Musikkhøgskole der jeg studerte piano med Einar Henning Smedbye, Sigurd Slåttebrekk og Liv Glaser. I 2001 var jeg utvekslingsstudent ved Conservatorium van Amsterdam med Håkon Austbø som lærer.

Jeg har utviklet et enkelt og morsomt system som gjør notelæringen lett for de minste. I tillegg til grunnleggende notekunnskap underviser jeg også i gehørspill og akkordspill. Er du viderekommen har jeg solid kompetanse og erfaring på klaverteknikk, interpretasjon og øvemetoder. Jeg arrangerer også 2 konserter i løpet av et skoleår, slik at de som ønsker det kan få prøvd seg på scenen.

Undervisningen blir hele tiden tilpasset ditt nivå og dine ambisjoner og mitt hovedmål er at alle elever skal få oppleve den store gleden det er å kunne uttrykke seg gjennom musikk.

Priser

Du bestemmer hvor ofte du ønsker undervisning, og hvor lang en spilletime skal være. Du bestemmer om du ønsker time hver uke, annenhver uke eller etter avtale.

  • 30 minutter: 250 kr
  • 45 minutter: 350 kr
  • 60 minutter: 430 kr

Kontakt meg gjerne for en gratis og uforpliktende prøvetime.